noor azean's FotoPage

By: azean hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 14:24 Email | Share | | Bookmark
kursus kecermerlangan anggota bagi anggota tajaan TM

 
 
 
View all 19 photos...
Date : 21hb hingga 23hb Disember 2006
Time : 08.00 am
Venue : Institut Latihan Keselamatan Sosial KWSP (ESSET)


Kali ini saya post gambar2 lama yang ada dalam simpanan saya.... semua adalah kenangan terindah dr samsons untuk kawan2 semua ehhh


semua peserta yang terlibat....


gang enam jahanam....


iza sebelum......


ahli kumpulan saya sedang memperagakan beg...


sanggup ke nak pakai cenggini naik komuter pegi kl sentral....




Monday, 2-Jun-2008 22:05 Email | Share | | Bookmark
Gang enam jahanam.......plus 1(part 2)

saya sambung balik entry citer pasal kawan rapat saya masa kat dalam kelas.....

kawan saya yang nie pulak bernama wan nazuha wan daun...dikalangan kawan2 dipanggil wawa.. dia nie asal dari kelantan dan insyaallah akan berkahwin pada hujung tahun nie....saya selalu gaks tumpang dia masa nak gi kelas dan dia nie gak satu tempat kerja dgn saya.....
kekadang boring gaks asyik pandang dia jea..... (jgn mare ya wa...)



kawan saya yang nie pulak bernama Ummi Ammarah Mohd norbek....biasanya kitaorang panggil ummi jea...dia nie dok kat shah alam....sudah berkawin anak sorang dan insyaallah akan melahirkan anaknya yg kedua pada bulan julai nie....(harap2 semuanya OK ya mie...)
Dia nie sgt giler2 kepalanya...dan ini yang membuatkan kitarong sukerr dgn dia...bnyak gak yang kita org dapat dr dia nie.... (jgn mare mie) ..lagi satu dia nie bagus orangnya....biasanya bila saya tak sempat nak salin nota..sy mesti tgk dia dan dia jarang sekali tak sempat nak salin nota dan sy pun pinjam la kat dia untuk salin balik. ..(terima kasih mie...jasamu tetap kukenang)

ummi yang nampak slim walaupun......tengah menandung


esok saya akan sambung citer kawan saya yang lagi 3 orang tu ya.......


Sunday, 1-Jun-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Gelagat student berusia dalam kelas...

 
 
 
View all 18 photos...
Ha..yang nie pulak adalah gambar kawan2 saya dalam kelas...bila terkenangkan balik memang rinduuuu gilerrrr.....tapi time belajar dulu....ingat bila la nak habis......tak sanggup rasanya nak menghadapi semua2 ini.....walau apa pun memang best la kowang semua....

yang nie masa group kita org buat presentation.....(gemokssssnya akuuuu...tolonggggg ) masa nie iza mana erkkkk..



korang nie nak buat perbincangan ke nak berposing....pantang orang nak ambik gambar...


ha...lecture kat depan pun sempat lagi tu kak ain.....



Friday, 30-May-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
Gang enam jahanam.......plus 1(part1)

 
 
aku vs ain
View all 18 photos...
ini semua adalah teman2 rapat sewaktu di multimedia college....sebenarnya seronok gak dapat sambung belajar walaupun masing2 sudah berumah tangga dan hanya 2 daripada 5 orang gang nie yang masih single dan akan menyusul tidak berapa lama lagi..kita orang dah habis belajar tinggal lagi praktikal sehingga bulan oktober nie...pastu tinggal tunggu konvo untuk naik pentas(saya nekad untuk mengecikkan badan sebelum saya naik pentas tahun depan....insyaallah) ada tak sesiapa boleh bantu saya,,,,
group nie memang best la...sbb bila time exam jea mesti kita orang tinggalkan laki memasing untuk dok kat hotel yang berdekatan dgn college...kononnya nak study group la....kang kalau dok kat umah mesti tak dapat nak study..asyik nak tgk TV la internet la....banyak sungguh dugaannya...kita org dok hotel pun semalam jea...bila exam sabtu & ahad ...sabtu malam tu la kita dok kat hotel reramai..memang seronok sgt masa nie..lepas nie mmg takde la nak merasa lagi kot...

saya akan citer kan sorang2 pasal teman2 saya nie.....


teman saya yang ini bernama noor'aini binti abdul rahman ....nama panggilannya adalah ain...sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak perempuan yang bernama aina....dia nie tengah berusaha untuk mendapatkan adik untuk aina.(good luck ain)..dia nie paling terang hati (pandai la) dalam group kita org nie...bila time study tgk macam biasa jea..takde la giler2 sgt tapi bila tgk result mesti gempak....saya rasa dia nie memang menumpukan perhatian penuh dalam kelas tu yang dia bleh jawab bila time peksa....apa2 pun ko memang best la ain.....



saya akan sambung citer teman saya yang lain pulak ya....
Quote:
1.ummi-akan aku buat entry untuk gang2 kita sorang2....tunggguu
2.ain-ha...bagus2 ain..kita buat ya ain....
3.era-thank's la sudi gak ko masuk kat aku punya FP..


Friday, 30-May-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perpisahan DMKWEP0509

 
 
 
View all 78 photos...
Date : 04th May 2008
Time : 15.00 pm
Venue : Kelab Golf PDRM, Titiwangsa






[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net